Autohuolto
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8
 

Autohuolto

Bosch Car Service -monimerkkikorjaamo
Bosch Service Autohuolto Vihti

Autohuolto Vihdissä

Bosch Car Service -monimerkkikorjaamo hoitaa autosi huollot

Autohuolto A. Huhtanen Oy tarjoavat monipuolista ja luotettavaa autohuoltoa Vihdissä. Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit ja -mallit. Etusivulta löytyvän huoltolaskurin avulla voit laskea valmiiksi autosi huoltohinnan kummassakin toimipaikassamme ja varata huoltoajan mielesi mukaan.

Kurvaa korjaamollemme, kun autosi kaipaa huoltoa – meiltä saat aina sujuvaa palvelua. Tarjoamme myös rengasliikkeen palvelut ja tuulilasityöt.

Monimerkkikorjaamostamme Nissanin huollot ja korjaukset

Erikoisosaamistamme ovat Nissan-autohuollot, joten meiltä saat vahvaa merkkiosaamista laadukkailla osilla. Kokeneilla ja koulutetuilla mekaanikoillamme on viimeisimmät tiedot kaikista Nissan-autoista, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan autollesi ensiluokkaisen toimintakyvyn ja turvallisuuden.

Nissan huolto
Autoliitto Bosch Car Service

Autoliiton ja Bosch Car Servicen kumppani

Toimimme yhteistyössä Autoliiton kanssa ja kuulumme koko maan kattavaan Bosch Car Service -korjaamoketjuun. Yhdessä luotettavien yhteistyökumppanien kanssa voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin kattavammat palvelut.

Katso toimipaikkojemme yhteystiedot ja ota yhteyttä tai tule suoraan käymään, kun etsit pätevää autohuoltoa Vihdissä. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!

Kevyen kaluston tiepalvelu tuo avun luoksesi

Kevyen kaluston tiepalvelu on uusi palvelu, joka tuo pienet autonhuollot luoksesi tien päälle tai kotipihaan. Voimme myös tuoda uuden akun vanhan tilalle.

Tiepalvelu tiehuolto