Yhteystiedot
219
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-219,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8
 

Yhteystiedot

Autohuolto A. Huhtanen Oy on Nissan-huoltoihin erikoistunut autokorjaamo

Vaikka olemme monimerkkikorjaamo, meiltä löytyy Nissan-huoltoihin tarvittavaa erikoisosaamista. Huollamme ja korjaamme autot siis merkistä riippumatta. Hoidamme Nissanin huollot ja korjaukset niin, että voit jatkaa matkaasi huoletta. Vahva asiantuntemus ja kokemus takaavat, että autosi tulee kuntoon nopeasti ja luotettavasti. Halutessasi saat sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi. Tutustu autohuollon palveluihin!

 

Toimimme yhteistyössä Autoliiton kanssa ja tiepalvelumme palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden 24 h. Ota yhteyttä ja tervetuloa liikkeeseemme!

 

Tiepalvelu 24 h
Puh. 050 2988

Nummelan Autopiste Oy

Nummelan Autopiste Oy eli Nummelassa sijaitseva Bosch Car Service -monimerkkikorjaamo on tilapäisesti suljettu, mutta palvelemme meidän Raasakankujan toimipisteessämme Vihdissä.

 

Nummelan Autopiste Oy
Peräsimentie 9, 03100 Nummela

Maksutavat

  • Bosch Car Service -kortti
  • Yleismmät maksukortit
  • Käteinen
    Sorry, no posts matched your criteria.