Rengasliike
424
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-424,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8,elementor-page elementor-page-424
 

Rengasliike

palveleva, rengasliike, vihti

Palveleva rengasliike Vihdissä

Bosch Car Service -monimerkkikorjaamo hoitaa autosi huollot

Rengasliike Vihdissä löytyy Autohuolto A. Huhtaselta. Olemme Bosch Car Service -​autokorjaamo, joka auttaa sinua asiantuntevasti kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa.

Meiltä saat kaikki rengaspalvelut renkaanvaihdoista uusien renkaiden ostoon ja kausisäilytykseen kätevästi saman katon alta. Poikkea toimipisteessämme, niin me hoidamme loput. Liikkeessämme on hyvä valikoima renkaita, jotka saat suoraan varastosta.

Hoidamme renkaiden vaihdon puolestasi

Kun renkaiden vaihto on ajankohtaista, tule käymään meillä. Ammattitaitoiset asentajamme vaihtavat renkaat autoosi puolestasi. Teemme myös muut rengastyöt sekä autamme autoosi sopivien renkaiden valinnassa. Meille voit jättää renkaat kausisäilytykseen talven tai kesän ajaksi, jos kotona on varastointitila vähissä.

Ota yhteyttä tai poikkea paikan päällä! Rengasliike Vihti-Nummela-seudulla on valmiina palvelemaan. Tutustu myös muihin autohuollon palveluihimme.

Renkaiden vaihto

Rengasliikkeen palvelut

  • Renkaiden myynti
  • Renkaiden vaihdot
  • Renkaiden kausisäilytys
  • Rengastyöt