Tuulilasit
458
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-458,bridge-core-2.9.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-27.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8
 

Tuulilasit

Ehjä tuulilasi

Korjauta tuulilasi Vihdin korjaamollamme

Saat työmme tuloksena parempaa ajonäkyvyyttä ja turvallisuutta

Bosch Car Service -korjaamo Autohuolto A. Huhtanen Oy on tuulilasien erikoisliike Vihdissä. Tuulilasit korjataan ja vaihdetaan meillä kyseiseen työhön koulutettujen ammattilaisten toimesta. Käytössämme on laaja valikoima korkealaatuisia autolaseja tunnetuilta merkeiltä ja kestävän lopputuloksen takaavat, uusimmat työtavat. Tarjoamme laadukasta palvelua kaikille automerkeille vuosien kokemuksella.

Tee tuulilasin vaihto ajoissa

Tuulilasi voi samentua esimerkiksi hiekan, kiveniskemien tai pyyhkijänsulkien hankauksen vuoksi. Suomen tieolot kuluttavat myös lasien pintaa, mikä lisää muun muassa valojen häikäisyä pimeässä ja auringon hajataittoa päivällä.

Huono lasi kannattaa vaihtaa viivyttelemättä uuteen, jolloin saat paremman ajonäkyvyyden. Samalla liikenneturvallisuus kohenee eikä auton katsastuksen läpimenokaan jää tuulilasista kiinni.

Ota yhteyttä tai tule käymään! Autokorjaamossamme tuulilasin vaihto sujuu muitta mutkitta. Tarjoamme myös monipuoliset rengasliikkeen palvelut. Hyödynnä monipuolinen palvelutarjontamme.

Bosch Service Tuulilasin korjaus Vihti
Tuulilasin iskeytymä

Palveluihimme kuuluvat

  • Kiveniskemän korjaukset
  • Tuulilasien vaihdot

 

Kiveniskemät on hyvä korjata tai vaihtaa koko tuulilasi, sillä pienikin iskeytymä on näköeste ja siten turvallisuusriski. Tuulilasi voi myös hajota helposti enemmän, mikäli lasia ei korjata.